2013. augusztus 14., szerda

Világnap

Augusztus 13. a Balkezesek Világnapja.

Tegnap lehetett valami "bal"-energia a levegőben, de inkább a ballábasoké.

Úgy kezdődött, hogy reggel a Nagy belelépett valami szögbe/drótba/tüskébe az udvaron. Kiszedték, eddig minden rendben (annyira gyorsan regenerálódott, hogy mire be akartam kenni fertőtlenítő jóddal, addigra nem látszott a seb. Így az egész talpát bekentem.).

Aztán délután átjött a szomszéd kislány, akivel a Nagy futóversenyt játszott. Vigyázz-kész-rajt-INDULÁS A KAPUIG! Szerintem a Nagy rosszul lát, maradjunk annyiban, hogy lassítás nélkül rohant bele a kertkapuba (Anyukám itt lett falfehér.). Jegelés, borogatás, üvöltve bőgés.

Később a Nagy kiment az udvarra, hogy szóljon  Tibipapának: vacsora van. És álló helyben elesett. Aztán jött a Kicsi, hogy szavak nélkül, de ő is szóljon. És ugyanúgy, lendület nélkül elesett. (Ez az esés egyébként nagyon különleges technikát igényel, majd tartok tanfolyamot belőle...) Földön fetrengés, bőgés.(duplán)

Este már a Nagy csak egyszer sírt. Ült a padon, lóbálta a lábát, és "elmondása szerint" az egyik lábát nagyon nekiütötte a másiknak". 

Nos, a Szüleim, akiknél nyaralunk, eléggé kikészültek a tegnapi naptól. A végén már gyakorlatilag leültették egy padra a Nagyot, nehogy megint elessen (akkor történt a lábösszeütős incidens...).

Reménykedve várunk egy szürke hétköznapot.

2 megjegyzés:

  1. Huh, az utolsó baleset különösen durva. Ha a Nagy balkezes, van egy évetek, hogy átszoktassátok a jobbra. Vagy ha nem, akkor is, mert lehet, hogy csak látensen az. Biztos ami biztos, vágjátok le a bal kezét. A bal lábával együtt. Garantáltan nem üti össze az elkövetkező balkezes világnapokon. Remélem, jobbkezesek világnapja nincs. Ha mégis, tudod, mi a teendő.:)

    VálaszTörlés
  2. Fakirma, téged még soha nem hívtak a Balesetmegelőzéshez vagy a Családtervezéshez dolgozni???Az hogy lehet??Karriert építhetnél ezeknél!:)

    VálaszTörlés