2013. június 12., szerda

eF-O-eS-Á-eS

Nem tervezem, hogy különböző székelési szokásokról szónokolok, csak kiemelném azt az esetet, amikor az emberre rájön a cifrafosás hasmenés és muszáj menni, mert nincs más lehetőség. Ez (főleg utólag. és ha mással történik) akár vicces is lehet.
Ha hisszük, ha nem, egy kapcsolatot is elmélyíthet pár ilyen eset: a kezdeti "nem kakilok úgy, hogy a lakásban vagy, mert én lány vagyok és különben sem szoktam kakilni, mert a lányok ugye nem szoktak"-tól 10 évvel és egy gyerekkel később simán eljuthatunk a "NEM ÉRTED, HOGY ÁLLJ MEG AZZAL A NYOMORULT KOCSIVAL VALAHOL, MERT KÜLÖNBEN BESZ*ROK!!!!"-ig. (Megtörtént eset. Egy erdős rész bokra lett örök emlék. Amit Férj nem restell minden adandó alkalommal megemlíteni.)

A Legjobb Barátnőm volt férje hipergyors emésztéssel rendelkezett, ezért már a kezdeti, udvarolgatós fázisban is úgy sétáltak enyelegve, hogy a  fiú közben fél szemmel mindig a "lehetőséget" kereste, hogy szükség esetén hol tudja elintézni a dolgát. Velük történt meg az, hogy amikor a barátnőm már nagy pocakos várandós volt és épp zuhogó esőben utaztak valahova, hirtelen lefékeztek, mert a fiúra rájött a hasmenés. Barátnőm türelmesen várakozott az út szélén leparkolt autóban, mikor egy óriási férfikéz tapadt a vizes ablaküvegre mellette: élete párja volt, csuromvizesen, zsebkendőért könyörögve...

Férj egyszer egy, a barátjával eltöltött mexikói este(=jalapeno chilivel) után, szintén utazás közben érezte azt, hogy muszáj megállni egy wc-nél. Le is kanyarodtak egy benzinkúthoz. Sietve elkérte a kulcsot a kutas fiútól, de a wc-ben azt tapasztalta, hogy az nem működik, nem lehet lehúzni (azért arra kíváncsi lennék, hogy ebben a helyzetben kik azok, akik ELŐRE ellenőrzik ezt...). Visszarohant a kutas fiúhoz, ismertette a problémát, majd - türelmét veszítve - kérte a női wc kulcsát. A riadt fiú habogott valamit, hogy mindjárt megnézi a férfi wc-t és szükség esetén megszereli, de Férj erre már kiakadt és a következő szavakat intézte megszeppent emberünkhöz:
"AZONNAL ADD IDE A NŐI WC KULCSÁT, KÜLÖNBEN IDESZ*ROK A BOLT KÖZEPÉRE!!!!"
(ez hatott. megkapta a kulcsot.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése